Yoga is een eeuwenoude levensvisie waarvan de wortels in India liggen. Het woord stamt uit het Sanskriet en betekent ‘verbinden’ of ‘samenbrengen’. Yoga verenigt je lichaam, geest en ziel. Yoga is inspirerend. Het biedt je een manier om begeesterd en voluit te leven. De weg van yoga is er een van ongekende mogelijkheden. Er is geen goed of fout, beperkingen bestaan niet, er zijn zuiver mogelijkheden.

 

Yoga zou zweverig zijn, maar is het tegenovergestelde. De ontdekkingstocht naar binnen zet je met beide benen op de grond. Het brengt je vreugde, inzicht en inspiratie, het is het pad naar een harmonieus en betrokken leven. Met yoga haal je het beste uit jezelf en de wereld. Op de yogamat dus, als je met hart en ziel wilt leven. 

Door yoga actief te beoefenen kun je de kwaliteit van je leven sterk beïnvloeden, of liever gezegd verbeteren. Je voelt je er fysiek beter en fitter door en het zuivert je energieke lichaam. 

Vinyasa: Plezier, speels, verdieping en inzicht in jezelf. Vinyasa Yoga stamt af van Ashtanga Yoga. Het zijn twee fysieke yogavormen die zich kenmerken door de non-stop beweging. Op het ritme van de ademhaling vloeit de ene in de andere houding over. Vinyasa Yoga is erg afwisselend. Elke les komt er een nieuwe serie oefeningen voorbij. Geen vaste reeks poses, maar telkens weer een nieuwe verrassing. 

Easy Flow Yoga: Easy Flow Yoga is op-en-top ontspannen. Net als bij iedere yogastijl vormen je houding en je adem de basis, alleen het tempo is lager. Hier kom je geen ingewikkelde poses tegen, wel eenvoudige rek- en strekoefeningen die goed zijn voor lijf en leden.

 

Zwangerschapsyoga (September 2018): Zwangerschapsyoga volg je om gezond zwanger te zijn. Het bereidt het lichaam en de geest voor op de bevalling, het brengt je in contact met je lichaam en jezelf en het neemt eventuele stress en/of spanning weg. Daarbij houdt zwangerschapsyoga het lichaam gezond, sterk en lenig Dat alles komt jou en je ongeboren kindje zeer ten goede. Als je al in week 14 zit, is er eigenlijk geen excuus om niet meteen te beginnen.

Wat is Yoga?

CONTACT OPNEMEN

Tensy's Yoga

Pierets De Colvenaerplein 11A

9060 Zelzate

tensysyoga@gmail.com

GSM: +32 495 720 980

BTW nr. 0681.865.557

Tensy's Yoga 2019